Molimo Vas da pročitate odredbe o pravu sudjelovanja te pažljivo ispunite upitnik za prijavu. Nakon ispunjavanja upitnika za prijavu očekuje Vas kratki test znanja.

Pravo sudjelovanja u kvizu "Milijunaš" imaju:

HRT unaprijed utvrđuje da pravo sudjelovanja u "Milijunašu" nemaju:

MILIJUNAŠ
Upitnik za prijavu


Ispunjavanjem upitnika za prijavu potvrđujem:

  1. da ispunjavam sve uvjete o pravu sudjelovanja
  2. da sam pročitao/pročitala Pravila i propozicije kviza i da ih u potpunosti razumijem te da prihvaćam uvjete natjecanja propisane tim Pravilima i propozicijama
  3. da su svi moji podaci u upitniku za prijavu točni i ispravno uneseni
  4. da dobrovoljno dajem svoje osobne podatke koji će se koristiti isključivo u svrhu izbora natjecatelja i pripremu kviza Milijunaš

Sada pristupate testu znanja. Test se sastoji od 15 pitanja općeg znanja i informiranosti. Svako pitanje ima 4 ponuđena odgovora. Test rješavate klikom na odgovor koji smatrate točnim. Kad se odlučite za konačan odgovor, slijedi novo pitanje pa se na prethodna pitanja u rješavanju više ne možete vraćati. Za rješavanje testa na raspolaganju Vam je ukupno 150 sekundi. Vrijeme počinje odbrojavati nakon pojavljivanja prvog pitanja.

Važno je napomenuti da se test znanja može riješiti neograničen broj puta, svaki put uz nova pitanja odabrana slučajnim odabirom. Nakon prvog rješavanja testa dobit ćete e-mail s korisničkim podacima za pristup svakom sljedećem rješavanju testa znanja. Sretno!